Azt már egy ideje tudjuk, hogy a Diablo 3 valamikor a jövőben egy expanziót fog kapni, ám mivel a Blizzard termékéről van szó, maximum csak tippelni tudunk arra vonatkozóan, hogy mikor lesz a premier. A népszerű elképzelés az volt, hogy még idén, az év vége környékén megkapjuk a kiegészítőt, elvégre az alapjáték már több mint egy esztendeje kapható, ám hírek ezzel kapcsolatban csak nem jöttek, s most az a pletyka röppent fel, hogy 2014-ben érkezhet meg a bővítmény.

A VentureBeat ismeretlen forrásokra hivatkozva hozta le a hírt, miszerint jövőre tolódott a kiegészítő lemez érkezése. Természetesen a Blizzard nem kommentálta az értesülést, sőt elmondták: formálisan még be sem jelentették a projektet.

A Blizzard jelenleg több játékon is dolgozik: jön a Titan, melynek munkálatait nemrég újrakezdték, aztán készül a kártyás Hearthstone: Heroes of Warcraft, a Blizzard All-Stars, a StarCraft 2: Legacy of the Void, illetve a Diablo 3 konzolokra, arról nem is beszélve, hogy a World of WarCrafttal is törődni kell.  

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Diablo III -- Megjelenés: 2012. május 15. (PC) -- Gépigény: CPU: 1 magos / 2800 MHz, RAM: 1,5 GB, VGA: SM 3.0 / 512 MB, HDD: 12 GB