Mindenekelőtt szeretném hangsúlyozni, hogy az elkövetkezendő sorok nem megerősített tények, hanem pletykák. Remélhetőleg igaz, de senki se vegyen rájuk mérget. No, most, hogy ezt leszögeztem, jöjjön szóbeszéd.

A pletyka jól hangzik, de jöjjenek az ellenérvek. Az első, hogy ha készülne egy remaster, kevéssé valószínű, hogy visszafelé kompatibilissá tették volna a Red Dead Redemptiont Xbox One-ra, ami megtörtént júliusban. A másik, hogy aligha egy hatéves programmal akarja a Sony a PS4 Neo képességeit prezentálni, ami viszont az egyik főtémája lesz a PlayStation meetingnek. Sokkal valószínűbb egy Red Dead Redemption 2 bejelentése.

És itt térjünk rá a nap másik pletykájára, amit ezen sorok pötyögése közben cáfoltak meg. A Twitteren tűnt fel az alant látható poszter, amiről mindenki azt hitte, hogy valóban a Red Dead Redemption folytatásának novemberi megjelenését promózza - ami azért furcsa lett volna szeptemberben -, de azóta kiderült, hogy csak egy fan projektről van szó, semmi többről. Ennek ellenére nem lepődnénk meg, ha a régóta pletykált folytatást tényleg bejelentenék a közeljövőben.

red-dead-retribution-rumor.jpg

Ti minek örülnétek jobban, egy PC-s remasternek vagy egy folytatásnak?