• Kiderült néhány állítólagos részlet a Microsoft E3-as konferenciájáról
  • Állítólag egy-egy új Splinter Cell és Dino Crisis is látható lesz
  • A következő generációs Xbox is bemutatkozik

Már korábban is hallottunk olyan pletykákat, hogy az idei E3-on bemutatkozik a következő generációs Xbox - sőt, Xboxok, hiszen már régóta mondogatják, hogy két verzió is készül Anaconda, illetve Lockhart becenéven. Most egy újabb forrás jött elő ezzel: a spanyol Generacion Xbox egy Leocarian nevű, és egyébként megbízhatónak bélyegzett ResetEra-felhasználóra hivatkozva egyéb részletekkel is előrukkolt a Microsoft E3-as konferenciája kapcsán.

pletyka-splinter-cell-dino-crisis-es-uj-xbox-az-e3on.jpg

Az új hardver mellett két világpremier is lesz a híresztelés szerint, méghozzá két régóta pihenő franchise-zal: a Dino Crisis komplett rebootban részesül, 2020-as megjelenéssel, emellett az egykoron erősen Xbox-kötődésű Splinter Cell is folytatást kap.

Állítólag láthatunk majd egy-egy teasert a Playground Games által fejlesztett új Fable-játékról, a Ninja Theory új fejlesztéséről, a Bleeding Edge-ről, illetve egy nextgen Rare-projektről is. Emellett természetesen a már bejelentett címek is szerephez jutnak majd, mint a Gears 5, a Gears Tactics, a Battletoads, az Ori and the Will of the Wisps vagy a Halo Infinite - utóbbit az újgenerációs Xboxra is bejelentik majd.

Nem győzzük hangsúlyozni: mindezt óriási feltételes módban írjuk, hatalmas kérdőjelekkel díszítve - júniusban kiderül, igazak-e a pletykák.