• Eddig öt One-Shot kisfilm készült
  • Ezek a mozik Blu-ra/DVD lemezein voltak rajta
  • 2014 óta nem kaptunk újat
  • Lehet, hogy ez változni fog
  • A Pókember: Hazatérés 2017. július 6-án kerül a mozikba

A Marvel Moziuniverzum korai Blu-ray és DVD kiadásain voltak megtalálhatóak az úgynevezett One-Shot kisfilmek, amik legtöbbször függetlenek voltak azoktól a filmektől, amikhez éppen hozzácsapták őket, de a legtöbb kellemesen mókásra sikerült, és mindig adtak egy-két pluszt az univerzumhoz, például egy ilyenből derült ki, hogy Tony Stark miért kereste fel Ross tábornokot A hihetetlen Hulk végén.

Azonban a Thor: Sötét világ extrái között kiadott All Hail the King óta eltűntek ezek a One-Shot kisfilmek, de talán A galaxis őrzői vol. 2, a Pókember: Hazatérés vagy a Thor: Ragnarok Blu-ray lemezén újra visszatérnek. Ezt a Pókembert alakító Tom Holland kotyogta el.

Először arról beszélt, hogy szeretne egy közös, 20 perces kisfilmet a Hangyát alakító Paul Rudd-dal, amiben természetesen a két szuperhős jelenne meg. Aztán, amikor az Uproxx riportere rákérdezett nála, van-e erre esély, Holland így felelt: „igen, azt hiszem tervezik, hogy folytatják ezeket. Valószínűleg most elspoilereztem valami nagy dolgot. Kevin Feige őrjöngeni fog.”

giantman-vs-spiderman.jpg

Úgy tűnik, a mozifilmek és sorozatok mellett a Marvel Moziuniverzum néhány újabb One-Shot kisfilmmel is bővülni fog.