• A Pókember: Hazatérésben Peter Parker ellenfele Keselyű lesz
  • Vasember is szerepet kap a filmben
  • A magyar mozik július 6-tól játsszák

Alig van időnk elfelejteni A galaxis őrzői vol. 2-őt, máris itt a Marvel moziuniverzum következő felvonása, az új trailerrel jelentkezett Pókember: Hazatérés. Eme cím már csak azért is bravúros, mert szolidan azt is kifejezi, hogy Peter Parker végre visszatért a Marvelhez, miután a cégnek sikerült egyezségre lépnie a Sony-val, aminek vezetősége ugyan a jogokról nem mondott le, de legalább hajlandó a kooperációra.

Persze, hogy milyen lesz a rövid időn belül második rebootját megélő pókmanus új filmje, az jó kérdés, ugyanakkor engem Tom Holland az Amerika Kapitány: Polgárháborúban meggyőzött. Ugyan ízlések és pofon, de az Uncharted filmben nemrég főszerepet kapott ifjú színész az első olyan Peter Parker, aki nem irritál.

Persze azért a Disney-Marvel-Sony trió nem bízza a véletlenre a dolgot, és Holland mellé bedobta Tony Starkot (Robert Downey Jr.), azaz Vasembert. Úgy tűnik, hogy ha önálló filmet már nem is kap, legalább minden második moziban ott van. Ketten együtt szállnak szembe Adrian Toomesszal (Michael Keaton), aki chitauri technológiából építi meg a Keselyű páncélt, hogy bosszút álljon az őt az üzleti életből kitaszító Starkon – igen, úgy tűnik, a főgenyó itt sem lesz valami hűde érdekes, de a trailer legalább látványos.

És itt a mai napi második trailer is, a nemzetközi változat, amely inkább Keselyűre összpontosít.