A nagy kiadók tömegeket becélzó újdonságainak visszatérésére még várnunk kell néhány hetet, a megjelenések tekintetében azonban így is izgalmas volt az elmúlt néhány nap, indie fronton ugyanis kifejezetten szép kínálat gyűlt össze. Nézzük, mi mindenre lehetett lecsapni a PS Store-ban!

Hades (PS5, PS4)

A Supergiant Games roguelike játéka, a Hades tavaly egészen elképesztő kritikai sikereket aratott, több tucat Év Játéka díjat bezsebelve, mint ahogy a játékosok is szerették. Ennek is köszönhető, hogy végre PlayStation platformokon is belevághatunk a szó szerint pokoli kalandba, mely a görög mitológiából merít egy alaposat.

Axiom Verge 2 (PS4)

Immáron évek óta éli másodvirágzását a metroidvania műfaj, ami nagyrészt az indie fejlesztőknek köszönhető, az új vonal egyik jeles képviselője pedig az az Axiom Verge volt, amely most megkapta második részét egy folytatásnak és előzménynek is tekinthető hibrid utózmány képében.

Foreclosed (PS5, PS4)

Ha szereted azokat a játékokat, amiket a stílus visz el a hátukon, akkor a Foreclosedot imádni fogod, hiszen ez a történetvezérelt akció-kaland egészen sajátos, leginkább a képregényekre hasonlító tálalással meséli el ezt a cyberpunk világban játszódó, izgalmas sztorit.

Faraday Protocol (PS4)

A jellegzetes stílus és a belső nézet miatt elsőre a BioShock ugorhat be a Faraday Protocolra tekintve, a hasonlóságok azonban itt véget is érnek, csavaros akció-kaland helyett ugyanis itt egy logikai játék vár ránk, melyben egy csillagközi archeológusként fedezhetünk fel egy különleges, idegen környezetet, amely rengeteg titkot rejt.

További megjelenések