Amikor az ember úgy érzi, hogy ülve is közel van az öngyulladás határához, a legszívesebben fejest ugrana akár egy tál hideg vízbe is. Nos, azt azért senki ne csinálja meg, eléggé balesetveszélyes tálnyi hidegvízbe fejest ugrani, de ha van lehetőségetek valamilyen nagyobb víztömeg közelébe jutni, akkor tegyetek úgy. Ha nincs, nos, akkor is figyelmetekbe tudunk ajánlani néhány játékot, amik most kerültek be a PS Store kínálatába. Talán ezek segíthetnek átvészelni a kánikulát.

the-forgotten-city-kiderult-mikor-erkezik-a-skyrim-modkent-indult-nyomozos-jatek.jpg

Sid Meier’s Civilization 6 Platinum Edition (PS4)

A sorozat legjobb epizódjaként emlegetett Civilization 6 eme kiadványában az alapjáték mellett tartalmazza a hozzá kiadott hat darab DLC pakkot és persze a két nagy kiegészítőt, a Rise and Fall-t és a Gathering Stormot.

Minecraft Dungeons: Ultimate Edition (PS4)

Itt a remek alkalom, hogy megtapasztald a teljes Minecraft Dungeons élményt az elejétől a végéig. Az Ultimate Editionban ugyanis nem csak az alapjáték, hanem annak hat DLC is (Jungle Awakens, Creeping Winter, Howling Peaks, Flames of the Nether, Hidden Depths és Echoing Void) benne van.

The Forgotten City (PS4, PS5)

Az időutazós The Forgotten City-ben – ami egy népszerű The Elder Scrolls 5: Skyrim modból született meg – a Római Birodalom egy titkos földalatti városának utolsó pillanatait élhetjük át újból és újból, egyfajta időhurokba kerülve, ahol döntéseinknek komoly súlya van, ennek következtében pedig többféle befejezést is előcsalhatunk.

Tribes of Midgard (PS4, PS5)

A Tribes of Midgard egy kooperatív játék, amely az akció, a túlélés és a roguelite elemek egyedülálló keverékét tartalmazza. A játékosoknak meg kell védeniük a falujukat a betolakodók hordáitól, úgymint halálos szellemektől és gigantikus vadállatoktól, amik minden éjjel azzal fenyegetnek, hogy elpusztítják Yggdrasil magját, a szent fát, amelynek védelmére felesküdtél. Csak te és a törzsed állíthatjátok meg a Ragnaröket!

További megjelenések