A július továbbra is szépen lassan halad, ami nem csak a nagy melegnek tudható be, hanem azért is, mert az igazán nagy megjelenések még odébb vannak. De ez sem tántorított el minket attól, hogy összeszedjük a PS5 és a PS4 platformokra megjelent legérdekesebb játékokat.

F1 2021 (PS5, PS4)

Minden történetnek van egy kezdete az F1 2021-ben, a 2021-es FIA Formula One Világbajnokság hivatalos videojátékában. Élvezd az F1 2021 lenyűgöző új funkcióit, köztük a Braking Point című izgalmas történetet, a kooperatív Careert, és kerülj még közelebb a rajtrácshoz a Real-Season Start segítségével. Vezesd a csapatodat a csúcsra a tízéves, elismert My Team karriermódban, vagy versenyezz fej-fej mellett a lokális osztott képernyős és online többjátékos módban.

Dark Alliance (PS5, PS4)

A legendás asztali szerepjáték világában játszódó akció-RPG, a Dungeons & Dragons: Dark Alliance látványos valós idejű harcokat ígér, melyeket kooperatív felállásban is megvívhatunk a félelmetes szörnyetegek ellen az ikonikus D&D karakterek bőrébe bújva.

Sid Meier’s Civilization 6 Anthology (PS4)

A Civilization 6 új kiadása megérkezett PS4-re is a Sid Meier’s Civilization 6 Anthology csomag képében. Ebben nem csak a 2016-ban megjelent alapjátékot találjuk meg, hanem az összes megjelent DLC-t is, például a Rise and Fall-t és a Gathering Stormot.

Lost at Sea (PS5)

A Lost At Sea egy Anna nevű nő történetét meséli el, aki az egyik ősszel egyedül marad egy ismeretlen szigeten. Ahhoz, hogy megélje a jövőt, először is számot kell vetnie a múltjával. Még inkább fel kell építenie az emlékeit a szigeten fellelhető tárgyak és rejtvények segítségével, hogy aztán szembe nézzen azzal a kérdéssel, amellyel végül mindannyian szembesülünk: "Helyesen cselekedtem?"