Meglehetősen lassacskán indult a július a játékmegjelenések tekintetében, ahogyan az szinte minden évben lenni szokott, komoly változást pedig az elmúlt napokban sem tapasztalhattunk. A rend kedvéért azonban ezen a hétvégén is összegyűjtöttük számotokra, hogy melyek voltak a legérdekesebb újdonságok a héten PS5 és PS4 platformokra.

A Plague Tale: Innocence (PS5)

Az Asobo Studio alkotása egyike volt 2019 legnagyobb meglepetéseinek, a fekete halál idején játszódó lopakodós akció-kaland ugyanis sokak szívét elrabolta izgalmas és erős érzelmi töltetű sztorijával. A játék most PS5-re is ellátogatott felturbózott formában, ami remek alkalom a pótlásra – már csak azért is, mert nemrég jelentették be a folytatást. A PS Plus előfizetői ráadásul ingyen tölthetik!

Crash Drive 3 (PS5, PS4)

Ha szeretsz száguldozni, de a pályaversenyzés már kevésbé a zsánered, akkor a Crash Drive 3-ban megtalálod a számításodat, melyben nagy, nyitott helyszíneken nyomhatod tövig a gázt. A hangsúly itt a közös játékon van, cross-platform multiplayerrel, őrült ugratókkal, valamint fejleszthető járgányokkal.

The Procession to Calvary (PS4)

A semmihez sem hasonlítható játékok kedvelői igazi gyöngyszemre lelhetnek a The Procession to Calvary képében, az immáron PS4-re is ellátogató indie alkotás ugyanis tényleg nem mindennapi darab: reneszánsz festményeken és klasszikus dallamokon keresztül mesél el egy szenzációsan stílusos és humoros történetet.

Sniper Elite VR (PS4)

A nagy múltú mesterlövészes széria izgalmait immáron a virtuális valóságon keresztül is átélhetjük. Az itáliai hadszíntéren lopakodva kell kiiktatnunk távolról a célpontokat egy 18 küldetésből álló vadonatúj kampányban, benne autentikus fegyverekkel, meg persze a franchise ikonikus röntgenkamerájával.

További megjelenések