Júliusba átlépve a legtöbb évben jelentősen megritkulnak az igazán érdekes újdonságok, hiszen a nagy kiadók ritkán időzítenek erre az időszakra friss címeket. Néhány említésre méltó új megjelenés azonban így is jutott erre a hétre – nézzük, miből válogathattatok a PS Store-on.

Doom Eternal (PS5)

A legendás FPS-széria legújabb felvonását már a tavalyi évben lepörgethettük, aki azonban még többre vágyik a látvány tekintetében, az most ugorhat egy szintet, a Doom Eternal ugyanis megérkezett az új generációra is. A drágábbik kiadás, a Deluxe Edition az eddig megjelent két nagyobb DLC-t is tartalmazza.

GreedFall (PS5)

Még egy játék, aminél PS5-verziót ünnepelhettünk, hiszen a Spiders szerepjátéka is megérkezett az új generációra. A PS Plus előfizetők számára néhány hónapja ajándékba osztogatott PS4-es változatot sajnos nem fejleszthetjük tovább, aki azonban korábban ténylegesen is megvásárolta a játékot, az fizetés nélkül mehet tovább PS5-re.

Ty the Tasmanian Tiger 2: Bush Rescue HD (PS4)

Manapság nincs belőlük túl sok, ám a Ty the Tasmanian Tiger 2: Bush Rescue HD egy olyan korszakból érkezik, amikor annyi 3D-s platformer jelent meg, hogy Dunát lehetett volna rekeszteni velük. A Krome Studios alkotása egyértelműen a jobb darabok közé tartozott, a 2004-es második részt pedig most újrahangszerelt formában élhetjük át ismételten.

Tour de France 2021 (PS5)

Néhány napja elindult a világ legismertebb kerékpáros körversenye, a Tour de France, ami mellé természetesen kötelező videójátékos "utánfutó" is jár. Az előző generációs platformokra már korábban befutott a Tour de France 2021, most pedig eljött az ideje annak, hogy PS5-ön is harcba szálljunk a sárga trikóért.