A június erősen indult és a múlthét sem volt éppen lagymatag, így most talán nem is baj, ha egy kicsit visszavettek a megjelenésekből. Ennek megfelelően új címek közül főleg kisebb indie programokat kaptunk, emellett befutott néhány nagyobb program PS5-ös változata is.

Dead by Daylight (PS4, PS5)

Megérkezett a Dead by Daylight PS5-ös változata, egyúttal befutott az Ultimate Edition is, amiben nem csak az alapjáték lapul, de az összes DLC is. Jó hír, hogy akinek már megvan a PS4-es változat, az ingyen megkapja a PS5-ös verziót digitálisan.

The Elder Scrolls Online (PS4, PS5)

A 2014-ben megjelent The Elder Scrolls Online is megérkezett az újgenerációs konzolokra. Az újítások listáján többek között a 60 fps képfrissítés, a megnövelt látótávolság, a nagyobb felbontású textúrák, valamint a javított antialiasing, tükröződés, bevilágítás, árnyékok és töltési idők is szerepelnek.

Verdun (PS4, PS5)

A realisztikusságra törekvő, első világháborús MMOFPS szintén befutott PS5-re. A Verdun vérbeli hardcore shooter, ami elsősorban a Red Orchestra rajongóinak szól, illetve azoknak, akik kihívásban gazdag, egyedi élményre vágynak, vagy szimplán mindig is egy első világháborús cuccot akartak.

Tannenberg (PS4, PS5)

A Verdun mellett annak párja, a Tannenberg is megérkezett PS5-re, ami szintén az első világháborúban játszódik, csak ez a keleti front történéseiben nyújt izgalmas betekintést. Az első nagy világégés ikonikus csatáját feldolgozó program hangulatos pályákat, szépen kidolgozott egyenruhákat, rengeteg fegyvert kínál.

Unspottable (PS4)

Az Unspottable egy kanapéról játszható, kompetitív játék, 2-4 játékos számára. Vegyülj el az AI karakterek tömegében, vadássz a többi játékosra, és használd a környezetspecifikus szabályt a játék megnyeréséhez. Járj úgy, mint egy robot, és üss úgy, mint egy ember!

Space Explore (PS4)

Tapasztald meg, hogyan emelkedik egy űrhajó pályára. Csatlakozz az űrsikló legénységéhez egy küldetésre. Segédkezz az űrállomás karbantartásában vagy ismerkedj meg a fedélzetén zajló élettel, és tanuld meg, hogyan kell a súlytalanságban mozogni. Vedd át az irányítást az űrsikló felett egy pontos fizikán alapuló leszállási szimulációban.