Erősen indult a június a játékmegjelenések tekintetében, unatkozni pedig továbbra sem fogunk, hiszen a nyár második hetében is kifejezetten erős kínálatot hoztak össze a kiadók, amiből ezúttal ráadásul még a Sony is kivette a részét. Nézzük, mi minden érkezett az elmúlt napokban PS5-re és PS4-re!

Ratchet & Clank: Rift Apart (PS5)

A Spider-Man: Miles Morales után az Insomniac Games hamar leszállított egy újabb játékot PS5-re, ezúttal ráadásul kifejezetten az újgenerációs platformra fejlesztve, ez pedig a Ratchet & Clank: Rift Apart minden egyes porcikáján érződik, ami nemcsak egy iszonyatosan szórakoztató akció-platformer lett, hanem egyben az eddigi leglátványosabb nextgen élmény is. [Teszt]

Chivalry 2 (PS5, PS4)

Közel tíz év után elkészült a Chivalry: Medieval Warfare folytatása, amely nem változtat a bevált recepten: ezúttal is egy középkori hand-and-slash akciójátékot kaptunk, amely multiplayer összecsapásokat kínál akár 64 játékos részvételével.

Ninja Gaiden: Master Collection (PS4)

Akinek eddig kimaradtak Ryu Hayabusa modern kalandjai, az most egyben pótolhatja a trilógiát, hiszen a Ninja Gaiden: Master Collection az első két rész remake-je, a Ninja Gaiden Sigma és a Ninja Gaiden Sigma 2 mellett a harmadik epizód bővített kiadását, a Ninja Gaiden 3: Razor's Edge-et is tartalmazza.

Final Fantasy 7 Remake Intergrade (PS5)

Új platformra költözik a Final Fantasy 7 felújítása, a PS-exkluzivitás azonban egyelőre marad, a Final Fantasy 7 Remake Intergrade ugyanis PS5-re költözteti át a nagyszabású JRPG-t, nemcsak a grafikán javítva, de új funkciókkal, valamint egy vadonatúj fejezettel kibővítve.