A nyári hónapokban általában nagyítóval kell keresni az érdekesebb megjelenéseket, június azonban egészen erősen indított ilyen szempontból. Mutatjuk, milyen újdonságok közül válogathattak ezen a héten a PS4- és PS5-tulajok.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 (PS4)

Nem kellett sokat várni a CI Games mesterlövészes szériájának legújabb felvonására, hiszen máris itt van a Sniper Ghost Warrior Contracts folytatása, melyben ezúttal a Közel-Keleten mutathatjuk meg, milyen veszélyesek vagyunk akár egy kilométeres távolságból is.

Necromunda: Hired Gun (PS5, PS4)

A Warhammer fantasy-univerzuma után egy héttel a WH40K világa is kapott egy új játékot. Ez a Necromunda: Hired Gun, egy pörgős FPS, melyben a földalatti város falai között kell szembeszállnunk az ellenséggel, részletesen testreszabható felszerelésekkel és fegyverekkel. [Teszt]

Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown (PS4)

Tizenöt év után visszatért a Sega nagy múltú verekedős szériájának ötödik felvonása, a Virtua Fighter 5, a PS4-re megjelent Ultimate Showdown kiadás pedig nemcsak a látványon javított, hanem az online funkciókat is bővíti. Külön öröm, hogy akik rendelkeznek PS Plus előfizetéssel, azok ingyen behúzhatják ebben a hónapban.

Operation: Tango (PS5, PS4)

Egy újabb játék, amely ingyenes a PS Plus előfizetőinek – igaz, az Operation: Tango csak a PS5-tulajok számára érhető el ajándékként. Egy kooperatív kémes játékról van szó egyébként, melyben egy barátunkkal összedolgozva kell küldetéseket teljesítenünk mindenféle high-tech kütyüvel, miközben kizárólag egymás hangját halljuk.