Ha az év egészét nézzük, akkor az elmúlt pár hétben kifejezetten el voltunk kényeztetve, már ami a nagy címeket illeti. És bár ez a hét ilyen tekintetben visszafogottabb volt, újdonságokból azért így sem volt hiány: nézzük, hogy a PS Store-on felbukkant új játékok közül melyek érdemlik a legnagyobb figyelmet!

Knockout City (PS4)

Milyen lehet kidobósozni egy online játékban? A választ az EA által felkarolt Knockout City adja meg, melyet ráadásul rögvest ki is próbálhattok, az első tíz napban ugyanis teljesen ingyen játszhattok vele.

Rust Console Edition (PS4)

A Rust nem mai darab, az elmúlt időszakban azonban jócskán megugrott a népszerűsége, így a fejlesztők úgy döntöttek, ideje elhozni a konzolos közönségnek is a nyitott világú multiplayer túlélőjátékot.

Just Die Already (PS4)

A Goat Simulator készítőiről jól tudjuk, hogy nem kell a szomszédba menniük egy kis őrültségért, az alkotók új játéka, a Just Die Already pedig ezúttal egy öregember bőrébe hajít bennünket, vele tombolhatunk a legkülönfélébb módokon.

Sunless Skies: Sovereign Edition (PS4)

A Fallen London és a Sunless Sea világában játszódó Sunless Skies kibővített és finomított formában látogat el konzolokra, így most már PS4-en átélhetjük ezt a sötét hangulatú égi kalandot, melyet többek között Lovecraft művei ihlettek.

További megjelenések