Viszonylag kevésszer fordult idén elő, hogy több nagy cím közül is válogathattak azok, akik az új megjelenések közül szemezgettek, ez a mostani hét azonban szerencsére ilyen: folytatás, felújítás, átirat és teljesen új IP is érkezett az elmúlt napokban. Nézzük, mi mindennel bővült a PS Store kínálata!

Mass Effect Legendary Edition (PS4)

A Mass Effect-trilógia sokak szívében szerepel, mint kedves emlék, ezeket pedig mindig jó feleleveníteni. A Mass Effect Legendary Edition most meg is adja erre a lehetőséget, hiszen nemcsak elhozza nekünk újból a három játékot az újabb platformokra, de feljavított látvány és gameplay is jár melléjük – különösen az első rész esetében.

Hood: Outlaws & Legends (PS5, PS4)

A PvP és a PvE játékelemek elegyítése nem mondható új keletű ötletnek, a Hood: Outlaws & Legends azonban viszonylag egyedi stílusban, középkori körítéssel, folklór elemekből merítve igyekszik egyedi ízt adni a koncepciónak. Hogy mennyire sikerült ez neki, azt megtudhatjátok tesztünkből.

Subnautica: Below Zero (PS5, PS4)

Az okkal körülrajongott Subnautica fut egy újabb kört a mélytengeri felfedezésre vágyó játékosok kegyeiért: megérkezett a folytatás, a Subnautica: Below Zero, melyben ismételten egy idegen bolygón kell boldogulnunk búvárként. Ezúttal ráadásul a cseppet sem barátságos hőmérsékleti viszonyok is nehezítik a dolgunkat.

Call of the Sea (PS5, PS4)

PlayStation platformokra is megérkezett ez a trópusi szigeten játszódó kalandjáték, melyről első pillantásra nem is feltétlenül gondolná az ember, hogy Lovecraft munkásságából merít. Kozmikus horror helyett azonban valami egészen más vár ránk – leginkább különféle fejtörők, miközben egy expedíció során eltűnt férjünkre próbálunk rábukkanni.

További megjelenések