Végre kezdetét vette a nyár, kizöldült a természet, ki lehet járni, sétálni, de ha interaktív szórakozásra vágynátok, természetesen annak is megvan a lehetősége. Ezen a héten sem jelent meg sok játék a magyar PS Store kínálatában, de ezek legalább minőségi szórakozást adnak. Van itt horror, versenyjáték, és városi sportjáték is, lássuk a friss premiereket!

Baldur’s Gate: Dark Alliance

Az eredetileg 2001-ben boltokba került Baldur’s Gate: Dark Alliance pénteken konzolokra is megjelent. A 2001-es klasszikust most 4K támogatással, eredeti játékmenettel próbálhatják ki a fiatal felnőttek, azok, akik az ezredforduló környékén születtek. Ez egy akció-RPG játék, mely a Forgotten Realms nyugati tájaira viszi el a játékost. Egyedül vagy egy baráttal lehet végigjátszan a Baldur’s Gate: Dark Alliance-t, ami kereskedelmi siker lett, hiszen PS2-n, Xboxon és GameCube-on több mint egymillióan vásárolták meg a Snowblind Studios játékát.

 

Resident Evil Village

  • Megjelenés: május 7.
  • Ár: 23990 Ft
  • PS Store

A Resident Evil Village a Resident Evil 7 receptjét bolondította meg, és ezzel együtt az egyik legerősebb történettel rendelkező RE program lett. A kelet-európai helyszín tökéletesen passzol a sztorihoz, melyben vannak meglepetések, fordulatok, azonban sajnálatos módon a túlélőhorror jelleg jobban háttérbe szorult, és az sem pozitív, hogy az ellenfelek, ellenségek meglehetősen könnyen legyőzhetők. Ennek ellenére ez egy kötelező program a sorozat rajongóinak, mely egy vásárlással PS4-en és PS5-ön is elérhetővé válik.

Wreckfest

PS5-ön is elérhető vált a Wreckfest, amit a PS Plus előfizetők ebben a hónapban ingyen kaphatnak meg. A Wreckest egy zártpályás versenyjáték, elképesztő autókínálattal, heti és havi kihívásokkal, és egy remek törésmodellel. Érdemes kipróbálni, akár három hónapra előfizetni a Sony havidíjas szolgáltatására. Versenyezni mindig jó, hiszen olyan autókat vezethetünk virtuálisan, amelyek volánja mögé nem tudnánk beülni a valóságban.