Egy újabb visszafogott hét van mögöttünk, legalábbis megjelenések terén, bár szerencsére így is becsúszott pár érdekes cím. Lássuk is, miből szemezgethettünk ezen a héten, hogy elüssük az időt az igazi nyár megérkezésére várva.

Biomutant (PS4)

A Biomutant című akció-RPG-ben az emberiség eltűnt a világvégével, ám a Föld nem maradt urak nélkül. A pusztítás után új fajok kaptak lehetőséget, akik az Élet fáját igyekeznek megóvni egy betegségtől, négy hatalmas szörnytől, és az emberiség által hátrahagyott embertelen körülményektől.

King of Seas (PS4)

A King of Seas egy kalózos akció-RPG. Hősének két célja is van. Egyrészt, szeretné megbosszulni apja halálát, másrészt ő akar a kalózok, ennél fogva a tengerek királya lenni. Hatalmas tengeri csatákat, világvégi szigeteket és rengeteg kincskeresést ígér a játék. Mindezt random generált, a tevékenységünkre reagáló játéktéren élvezhetjük.

Saints Row: The Third Remastered (PS4, PS5)

A PS Store kínálatát böngészve újra a szemünk elé kerülhet a tavaly megjelent Saints Row: The Third Remastered. Ez nem a véletlen műve, se nem valami huncut kiadói stratégia, egyszerűen csak a játék megérkezett PS5-re. A friss átirat természetesen kihasználja az újgenerációs konzolok erejét, vagyis 4K felbontással és 60 fps képfrissítéssel, valamint jóval rövidebb töltési idővel bír.

Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground (PS4)

A Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground a Games Workshop roppant népszerű táblás játékát veszi alapul és ülteti át a virtuális térbe. A játék roguelike elemekkel feldobott kampányában három frakcióval eshetünk egymás torkának a világ meghódításáért, míg a multiba más játékosok ellen bizonyíthatjuk be, mekkora stratégiai géniuszok vagyunk,

Shin Megami Tensei 3 Nocturne HD Remaster (PS4)

A 2003-ban PS2-re megjelent Shin Megami Tensei 3 Nocturne-nak megérkezett a felújított változata, úgyhogy újra átélhetjük az apokaliptikus történetet. A világot magába szippantotta a káosz, és rajtad múlik, hogy megmentsd az emberiséget a démonok seregétől.

További megjelenések