Ezen ah héten alaposan belecsaptunk a nyárba. A hőmérséklet valahol a 30 fok és a „mindjártmegsülök” között volt. Ilyen helyzetben jobb inkább a vízparton henyélni, de sajnos ez nem áll mindenkinek a módjában. Ilyenkor jöhetnek a játékok szóba, amik elvonhatják a gondolatainkat a pokoli hőségről. Lássuk, milyen újdonságokra tehettünk szert ezen a héten.

Cyberpunk 2077 (PS4)

Oké, a tavaly decemberben megjelent Cyberpunk 2077 egyáltalán nem új, de hosszú hónapok után újra megvásárolhatóvá vált a PS Store-ban is a CD Projekt technikai oldalról elfuserált játéka. Bár a játék még mindig nem hibamentes, a több gigabájtnyi frissítésnek hála már sokkal jobban működik, mint a megjelenése napján.

Olympic Games Tokyo 2020 – The Official Video Game (PS4)

Az Olympic Games programok visszatértek, és ezúttal itt a lehetőség a dicsőségre! Akár a barátaiddal, akár a családoddal játszol, vagy a globális ranglistán küzdesz az aranyért, ez egy olyan partijáték, amit bárki kézbe vehet és élvezhet!

Farm for your Life (PS4, PS5)

A közösségedet egy heves vihar pusztította el, ami apokalipszist okozott, és nem mellékesen elszabadította az élőholtakat. A többi túlélővel együtt a te feladatod, hogy újjáépítsd a farmot és biztosítsd a mindennapi túlélést. Műveld meg a farmodat, menedzselt az éttermeket, és birkózz meg a zombik hordájával.

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter (PS4)

A Sherlock Holmes: The Devil's Daughter egy fantasztikus kalandjáték, amely egyedi játékmenettel ötvözi a nyomozást, az akciót és a felfedezést, hogy egy rendkívüli élményt nyújtson, amely próbára teszi az idegeid és az intelligenciád határait.

Real Farm (PS4)

  • Ár: 13 990 Ft / 10 590 Ft (Gold Edition) / 16 990 Ft (Deluxe Edition)
  • PS Store adatlap

Húzd fel a csizmádat, izzítsd be a traktorodat, és építs fel egy igazi farmot. A Real Farm karrier módjában egyszerű földművesből A-listás mezőgazdásszá válhatsz, míg a free módban egy befutott farmer bőrébe bújhatsz bele. Két térképen fedezheted fel az amerikai és nyugat-európai vidéket. Szerezz földet, menedzseld a személyzetet, a termést és az állatokat, vezesd a nagy teljesítményű járműveket, miközben öregbíted a hírnevedet.

Open Country (PS4)

Üdv a vadonban! Készen állsz arra, hogy hátizsákoddal és töltött puskáddal magad mögött hagyd a városi életet? Üss tábort, mielőtt a nap lemegy, mert a farkasok és a medvék bizony éhesek, és te pont megfelelsz vacsorának. De a vadőrnek is szüksége van egy gyakorlott természetjáró útmutatására, és Garynek a Snowridge Lodge-ban igazán jól jönne még egy kis vad, hogy átvészelje a nehéz hónapokat. Az Open Country nem hagyja, hogy unatkozz.