A pankráció szerelmeseinek az elmúlt két évtizedben mindig volt mihez nyúlniuk, ha videójátékokról volt szó, a tavalyi év azonban rendhagyónak bizonyult ilyen szempontból. Történt ugyanis, hogy a WWE 2K20 olyan lett, amilyen (ha esetleg nem hallottál volna róla: egy ritkán látott bughalmaz), így aztán a 2K úgy döntött, hogy 2020-ban nem dob piacra újabb éves játékot, hanem megpróbálja helyrehozni a dolgokat plusz egy évnyi fejlesztési idővel. Addig sem unatkoztunk azonban, érkezett ugyanis egy spinoff a WWE 2K Battlegrounds képében.

Az már első pillantásra is látszik, hogy egy szándékosan komolytalan hangvételű, arcade stílusú játékról van szó, amely erősen háttérbe szorítja a realizmust. Sztárokból persze így sincs hiány, hiszen több mint 70 WWE Superstars / Legends pankrátor szerepel a játékban, így mindenki megtalálja a kedvencét, de saját karakter létrehozására is van lehetőség, részletes testreszabási opciókkal.

A különféle kooperatív és kompetitív módokon keresztül rögtön egymásnak is eshetünk, akár a kanapéról, akár a világhálón keresztül nézzünk egymással farkasszemet. De természetesen azoknak is van merre indulniuk, akik egyedül szórakoznának, hiszen akad dedikált sztorimód is, ahol képregényes körítéssel haladhatunk előre és nyithatjuk meg az újabb és újabb tartalmakat.

Összegezve tehát: a WWE 2K Battlegrounds egy új, szélesebb közönséget megszólító vonala a pankrációs címeknek, amely könnyed tálalásával, örült mozdulataival, valamint sokféle meccstípusával partijátéknak is ideális. A világot egyáltalán nem váltja meg, ingyen viszont mindenképpen érdemes tenni vele egy próbát!

A WWE 2K Battlegrounds augusztus 3-ig érhető el ingyen a PS Store-ról a PS Plus előfizetők számára.