• Negyedik részt kap a Postal-széria a Postal 4: No Regerts képében
  • A játék korai hozzáférésben elérhető a steamen
  • Méghozzá azért, hogy a fejlesztők elkerüljék a Postal 3 fiaskóját

A Postal-széria alighanem ott szerepel minden idők legmegosztóbb videojátékai között, és nem is érdemtelenül, hiszen a sorozat minden tagja bőven átlépte azt a bizonyos határt. A Postal 2 pont emiatt az elborult hangulat miatt a mai napig kultjátéknak számít, a harmadik epizód fogadtatása viszont már enyhén szólva sem volt ilyen kedvező. Épp ezért lehet talán meglepő, hogy szűk nyolc évvel a fiaskó után a Running With Scissors bejelentette, hogy jön a folytatás a Postal 4: No Regerts képében.

postal-4-no-regerts-01.jpg

A sztori szerint ezúttal egy arizonai kisvárosban járunk majd, ahol Postal Dude minden vagyonát ellopják. Főhősünknek így öt nap alatt kell összeszednie a pénzt az újrakezdéshez, de hogy ezt hogyan csinálja majd, az már rajtunk áll. Ha kedvünk tartja, akár becsülettel dolgozhatunk is, de a fejlesztők természetesen sokkal (mondjuk úgy) egzotikusabb pénzszerzési módokat is a rendelkezésünkre bocsátanak.

A Postal 4: No Regerts a mai nap megjelent Steamen korai hozzáférésben, méghozzá azért így, hogy a fejlesztők a játékosokkal együtt alakíthassák, így elkerülve a Postal 3 nem épp meggyőző rajtját és pályafutását.