• Január 10-én debütál hazánkban az Eufória 2. évadja
  • Itt láthatjátok a nálunk 2022 elején érkező HBO Max műsorait felvezető előzetest

A járvány miatt alaposan megcsúsztak az Eufória munkálatai. Év elején érkezett ugyan két parádésan feszült különkiadású epizód, a második évadból viszont először a – nálunk 2022 elején debütáló – HBO Max műsorait felvezető előzetesben láthattunk képeket. Immár azt is tudjuk, hogy Magyarországon január 10-én folytatódik az amerikai kisvárosi tinik életét és problémáit kíméletlen őszinteséggel bemutató széria. Az HBO közleménye szerint a debütre még a GO műsorán kerül sor.

Sam Levinson produkciója a vakációját a rehabon töltő Rue Bennettre (Zendaya) fókuszál, illetve az ő narratíváján keresztül követhetjük osztálytársainak ügyesbajos szexuális, romantikus és felnőtté válásukat kísérő ügyeit. Alább találjátok az új szezon első előzetesét, ami pont olyan lenyűgöző képiséget és drámai szituációkat ígér, mint amiket a nyitóévadban láthattunk – a kamera mögött továbbra is a kiváló Rév Marcell áll.

what-is-euphoria-about-1631736519.jpg
(A kép forrása: Ssash Film)

„Amikor fiatal vagy, minden olyan állandónak tűnik. De ahogy öregszel, rájössz, hogy semmi sem az, és minden amit szerettél, eltűnhet” – mondja Rue.