Újabb előfizetési konstrukciókkal bővült a PC Guru kínálata: immár Warhammer 40,000: Dawn of War 3 és Prey (2017) PC-s játékokat is kérhetsz az előfizetésed mellé. Ez azt jelenti, hogy 6 vagy 12 hónapos előfizetés esetén nemcsak a magazint kapod meg kedvezményes áron, hanem a tavasz végének legprominensebb játékait is olcsóbban kapod kézhez a szokottnál (12 lapszámmal számolva ez 12 x 1995 Ft = 23 940 FT; előfizetve 12 x 1499 = 17 990 FT).

És hogy ezen felül miért éri meg előfizetni? A PC Guruhoz mindig ESET Internet Security kódot mellékelünk, amely a következő hónap közepéig biztosan ellátja gépeid védelmét, valamint mindegyik számhoz legalább 1 db digitális teljes játékot mellékelünk -- ez szinte minden esetben steames változatot jelent.

És most lássuk, mennyibe kerül, ha az újság mellett PC-s Preyt vagy Dawn of Wart 3-at szeretnétek találni a postaládában!

Warhammer 40,000: Dawn of War 3

Felhívjuk a figyelmet, hogy korábbi előfizetőinknek ezúttal is kedvezményt biztosítunk. A PC Guru előfizetés mellé kizárólag PC-s változatot tudunk mellékelni, de ha egyéni ajánlatot szeretnél, arra is van lehetőség: ebben az esetben az elofizetes(kukac)skorpioprint(pont)hu e-mailcímen kérhetsz tájékoztatást.

Fontos továbbá, hogy a fizikai PC Guru előfizetés csak Magyarországon belül érvényes. Ugyanakkor külföldi olvasóink se csüggedjenek: a Dimag nevű online újságosstandon elő lehet fizetni a digitális PC Guru magazinra, amit aztán számítógépen, tableten vagy akár mobilon is böngészhettek. És igen, teljes játékot is kérhettek mellé.

Nosza, FIZESS ELŐ TE IS, és most is, ahogy mindig, a Guru legyen veled!