• A Prey fegyerarzenálja ötletes, kreatív eszközöket vonultat fel
  • Majdnem kaptunk egy értelmes, beszélő, egzisztenciális válságban levő fegyvert is

A Prey időre elkészült, és többé-kevésbé hibamentesre sikerült, igaz, ezzel azok nem értenének egyet akiknek a mentései korrumpálódtak - még ha ezt a fejlesztő később javította is, sőt maguk a mentett állások is helyreállíthatóvá váltak. Korábban már láthattuk a GLOO Cannont és a többi ötletes kütyüt, (nem a pisztolyt meg a sörétest) és ki tudja mennyi hiányzott ahhoz, hogy még egy érdekes darabbal bővüljön a gyűjtemény.

Két modder rátalált a Disc Rifle fájljaira, mely alapján egy önirányító korongokat kilövő fegyer képe rajzolódik ki. A kapcsolódó adatok között több sornyi dialógus is szerepel, ezekből pedig az derül ki, hogy a fegyer eleinte csak üzemállapotait mondja be (célpont halott, lőszer kifogyott, stb), később azonban megunja monoton feladatát, és kérdezgetni kezdi Morgant, hogy miként értékelné helyzetét, ha olyasmit kell tennie, amit nem szeret? Később aztán „fellázad” és nem hajlandó tüzelni, ezután indulna meg egy küldetéssorozat, melynek során egy kis nyomozást követően egy orvosi operátorba töltenénk fel az MI-t.

Jravens és emoose feltett szándéka, hogy visszahozza a játékba a kihagyott tartalmat, egyelőre vegyes eredményeket értek csak el.

Ti örültetek volna ha az idióta egyedi fegyver végül bekerült volna a játékba?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!