Amit a Konami nem tud megcsinálni a Pro Evolution Soccer sorozattal, azt elvégzik az elkötelezett rajongók. A 2018-as foci világbajnokság már lassan másfél hete tart, a FIFA 18 játékosok pedig élvezhetik a nagy eseményt virtuálisan is, nemcsak az élő közvetítésben. A PES 2018-ból idáig hiányzott a lehetőség, most azonban elkészült a játékosok által létrehozott PTE folt, ami a világbajnokság központi témáját, logóit, zászlajait, reklámjait és egyéb dolgait adja hozzá a Konami/PES Productions alkotásához.  

A telepítés módjáról és a tudnivalókról egy több, mint 10 perces videót készítettek a pacthet létrehozó srácok, érdemes végignézni, ha úgy döntötök, hogy telepítitek a foltot.

 

Természetesen idén sem maradunk PES játék nélkül, a 2019-es epizód augusztus 30-án lép pályára, hogy ismételten megküzdjön nagy riválisával. És bár a Bajnokok Ligája licencet elvesztette a Konami, a rajongókat kárpótolhatja a hét új belföldi liga, melyek között megtalálható a dán Szuperliga, a svájci Raiffeisen Szuper Liga, vagy éppen az orosz Premier Liga.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!