• Már javában készül a Project Cars 3
  • A Need for Speed Shift szellemi örököse lesz a játék

A Project Cars 2 egy igen remek játék lett, az amúgy sem szűkös autó- és pályakínálat a megjelenés után számos kiegészítővel bővült tovább. Egyszer azonban minden jónak vége szakad, a terméktámogatás véget ér – de ahol egy ajtó bezáródik, egy másik kinyílik. Esetünkben ez a játék folytatását jelenti, mert bizony, a Project Cars 3 már javában készül.

Egyelőre azonban be kell érnünk ezzel a ténnyel, mert képet még nem kaptunk, ilyenformán nem meglepő az sem, hogy a várható megjelenésről még csak szót sem ejtettek. Arról azonban igen, hogy a Project Cars 3 ismét kicsit más irányba mozdul el: ezúttal a Need for Speed Shift jó oldalát kívánja beépíteni a maga szimulátorosabb világába.

“Megtanultuk a leckét és bár nem áll szándékunkban a tartalom csökkentése, tudjuk, mit kell helyrehoznunk, látjuk a dizájnbeli döntéseket, melyek, mondjuk úgy ‘szuboptimálisak’ voltak. A Project Cars 3 inkább a Need for Speed Shift szellemi örököse lesz, de minden szimulátoros jósággal, amit mindenki kedvel” – mondta el Ian Bell, a studió elnök-vezérigazgatója a GTPlanet fórumán.