"Olaszországban virágzik a prostitúció, és én mindig is éjszakai pillangó akartam lenni." - vallotta be "Palela Anderson", aki a Second Life nevű MMORPG-ben az egyik legdrágább luxuskéjhölgy. "Amikor tini voltam, mindig bámultam ezeket a nőket, és néztem, ahogy teszik magukat a megálló autók előtt, aztán beszállnak és »később« ismét kiszállnak a kocsiból" -- mesélte Palela egy, az IGN-nek adott interjújában. "Nem tudom, miért izgat ez annyira. Talán azért, mert ha egy pasi fizetni akar érted, akkor tényleg kíván. Ennél nincs is jobb bizonyíték rá..."

Prostitúció a Second Life MMORPG-benPalela azt is elmesélte, hogy a valós életben is megpróbálta volna a prostitúciót, de végül visszautasította az ajánlatokat. "Nem arról volt, hogy nem izgatott volna a dolog, de féltem, hogy a családom megtudja. Nem akartam, hogy fájdalmat okozzak nekik, vagy hogy szégyelljenek."

Három éve azonban felfedezte a Second Life nevű játékot, és a lány (?) végre kiélhette fantáziáit -- anélkül, hogy valós életbeli következményei lettek volna virtuális "flörtjeinek".

"A játékban majdnem pont úgy nézek ki, mint az életben, egyedül a hajam kicsit más mostanában. Megpróbálom minimalizálni a különbségeket köztem és az avatarom között, hiszen ez ÉN vagyok, és nem egy karakter, vagy egy színésznő." - tette még hozzá Palela.

Prostitúció a Second Life MMORPG-ben"A tarifáimnak reálisnak kell lennie a Second Life gazdaságához mérten. Hogy képben legyetek: egy magas sarkú csizma 600-800 linden dollárba kerül, egy ruha pedig 400-500 LD. De igazából nem is szoktuk megbeszélni a kedvenc klienseimmel az árakat. A régi vendégeim jól tudják, hogy egy teljes este 2000-3000 dollárba kerül. A teljes este egyébként tényleg "teljeset" jelent: két-három órán keresztül foglalkozom a vendéggel. Olyan escort klubokban táncolok, ahova azok a férfiak járnak, akik pontosan tudják, mit akarnak tőlünk. Viszont új vendégeket ritkán fogadok: most már elég válogatós vagyok..."

Arra a kérdésre, hogy most van-e valós életbeli pasija, a válasz (talán ki is találtátok) nemleges...