A PS Store heti frissítéssel válik elérhetővé a PS Plus márciusi kínálata, amely változatos játékokat kínál a tagoknak. PS4-re elsőként az adatlapon is látható Oddworld: New ‘n’ Tasty érkezik: a klasszikus Playstation játék, az Abe’s Oddysee felújított változatában Abe-et irányítva kell megmentenünk magunkat és a társainkat a biztos haláltól. A PS4 másik ingyenes címe a Valiant Hearts: The Great War, amely az első világháborúba kalauzol el minket. A Ubisoft alkotásában temérdek érdekes karakterrel találkozhatunk, és megismerhetjük az életüket egy háború sújtotta világban.

Playstation 3-ra extra költségek nélkül válik elérhetővé a Papo and Yo. A fiatal fiú, Quico és Monster nevű barátjának közös történetét bemutató játékban egy varázslatos, szürreális világban kalandozhatunk, miközben különféle puzzle feladatokat kell megoldanunk. Ahhoz, hogy meg tudjuk menteni a legjobb barátunkat, meg kell tanulnunk előnyt kovácsolni Monster jó és rossz érzelmeiből. A Playstation 3 tulajok ezután egy legendás detektív szerepét ölthetik magukra a Sherlock Holmes: Crimes & Punishments-ben. Csak rajtunk áll, hogyan oldjuk meg az előttünk álló rejtélyeket, és milyen nyomok mentén szeretnénk haladni.

PS Vitára egy közkedvelt, független fejlesztésű, deszkás játék folytatása, az OlliOlli 2: Welcome to Olliwood érkezik. Az új részben még menőbb trükköket vethetünk be, a pályákon pedig többféleképpen is lehetőségünk van végigmenni. Végül a CounterSpy is extra költségek nélkül lesz letölthető a hordozható konzolra. A C.O.U.N.T.E.R. nevű ügynökség profi kémjeként lopakodunk és harcolnunk is kell majd, hogy sikeresen bejussunk az ellenség bázisára. A CounterSpy a Cross Buy támogatásnak köszönhetően PS4-re, Playstation 3-ra és PS Vitára is ingyenesen elérhető lesz a PS Plus tagoknak.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!