A PS Plus-előfizetők természetesen novemberben sem maradnak ingyenes játékok nélkül. Ezúttal viszont három ajándék cím zsákolható be egészen a hónap végéig: PS4-re a Shadow of War, a Hollow Knight, míg kizárólag PS5-re a Bugsnax vált elérhetővé. Most az utóbbiról olvashattok egy rövid ajánlót.

A Snaktooth-szigeten élnek a legendás félig rovar, félig csemege lények, az ízletes bugsnaxek. A játék hősét, egy újságírót a hírhedt felfedező, Elizabert Megafig invitálja meg Snaktooth-ra, ám mire odaér, a kalandor eltűnik, a tábora romokban hever, farkaséhes követői pedig szétszéledtek a szigeten.

Mi az említett hős bőrébe bújhatunk bele, és az a dolgunk, hogy megfejtsük a Snaktooth-sziget rejtélyét, megtudjuk a bugsnaxek eredetét és kiderítsük, hogy mi történt Elizabert Megafiggel. S hogy hogyan csináljuk ezt?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Nos, úgy, hogy miközben bejárjuk a szigetet, a helyiek mindenféle humoros, főleg az ügyességet próbára tevő feladattal bíznak meg minket. Ezek a „küldetések” a bugsnaxek befogásától a kategorizálásukon át a terelésükig terjed, mindezt a móka és kacagás jegyében.