Ebben a hónapban a Sony hosszú idő után a gyerekeknek is kedvezett, de a Team Sonic Racing mellé kellett adniuk egy igazán kemény, felnőtt játékot is, ezt a kívánalmat pedig a Ghostrunner tökéletesen kielégíti. A One More Level alkotása egy véres akciójáték, melyben az emberiség utolsó mentsváraként szolgáló lakótoronyban kell feljutni a legfelső szintre, hogy ott a főszereplő legyőzze Marát, a Kulcsmestert.

Itt ez a játék, melynek története a 2012-es Dreddét másolja pepitában, de ez ne zavarjon senkit, ugyanis a Ghostrunner egy piszok szórakoztató program, ami nyomott áron (jelen esetben ingyenesen) kínál nagyszerű élményt. Egy cybernindzsaként, egy katanával a kézben kell beteljesíteni a küldetést, miközben a torony összes rosszfiúja minket szeretne eltenni láb alól, ezzel biztosítva Mara további rémuralmát.

A Ghostrunner játékterülete hatalmas, a terek kiterjedtek, és bizony ügyességre, kitartásra van szükség a teljesítéséhez. Ez egy akció-platformer, ami azt jelenti, hogy falakon kell futni, ugrálni, lövedékeket kikerülni, banditákat és gazembereket lekaszabolni: a nehézséget az adja, hogy itt egy élete van mindenkinek, a főszereplőnek és az ellenfeleknek is. Ha a főszereplő meghal, akkor az előző mentési ponttól lehet a próbálkozást újrakezdeni.

A Ghostrunner legnagyobb erőssége az izgalmas játékmenet mellett a fejlesztők által megálmodott fantasztikus cyberpunk környezet, ami tényleg lenyűgöző. Indusztriális látvány, neonfények, reklámok, graffitik, ellenfelek, nézzétek meg a képeket és igazat adtok! Az egész játék alatt szól a techno, vannak beszélgetések, nem lehet unatkozni. A harcok túlélését segíti a karakter fejlesztésének a lehetősége, de még ezzel sem lehet elkerülni a játék nehézségéből eredő frusztráltságot. Igen, az irányítást/mozgást tanulni kell, de ha ez sikerül, akkor remek szórakozást fog adni a Ghostrunner.

Pörgős, véres, látványos program ez, ami a cbyerpunk műfaj rajongóinak egy kötelező választás, de mindenki másnak is ajánlott!