A PlayStation Plus novemberi felhozatalába olyan izgalmas játékok érkeznek, mint a Metal Gear Rising: Revengeance (adatlapunkon) és a Remember Me a Playstation 3 felhasználók számára, valamint az Oddworld: Stranger's Wrath HD és a  MotorStorm RC a Playstation Vita rajongóknak.

A Metal Gear Rising: Revengeance lenyűgöző akciójáték, amelyben Raiden nindzsa felett veheti át az irányítást a játékos, aki a virtuális világban bármin keresztülvághat. A legújabb Metal Gear játék november 26-ig érhető el a PS Plus kínálatában.

A Remember Me harmadik személyű akciókalandban az egykori elit memóriavadász, Nilin szerepébe bújhat a játékos, aki képes megváltoztatni az emberek fejében levő emlékeket. A kalandos játék január 28-ig lesz elérhető a PlayStation Pluson.

Azoknak, akik útközben is szeretnek játszani, a westernvilágot hozza el az Oddworld: Stranger's Wrath HD PS Vita játék. A legendás programban Stranger, a magas, sötét fejvadász bőrébe bújhatunk, akinek legfőbb feladata, hogy elkapja a bajkeverőket. Az izgalmas utazás november 26-ig tölthető le a PS Plusról.

A népszerű MotorStorm RC-ben távirányítású kisautókkal száguldhatunk izgalmas terepeken, sportpályákon, rámpákat kerülgetve. A freestyle kaland PS3 és PS Vita rajongóknak is elérhető a cross-platform támogatásnak köszönhetően. A sebesség kedvelői november 26-ig érhetik el a játékot a PS Plus kínálatában.

Jó hír a PS4-re váróknak, hogy a jelenlegi tagság a Playstation 3 és PS Vita mellett automatikusan érvényes lesz az újgenerációs konzolra is, valamint a PS4 Multiplayer mód is elérhetővé válik a PS Plus tagoknak.