Korábban már sok mindenről szó esett a játék kapcsán, a képek alapján pedig sejtettük, hogy az új 007-es, Daniel Craig szőröstül-szmokingostul benne lesz a cuccban. Ma azonban a kiadó bejelentette, hogy nem csak a mazsolafejű angol kap helyet a címben, hanem jó páran a két film szereplői közül mind 3D-s modellként, mind szinkronhangként részt vállalnak a produkció sikeréből.

Először is itt lesz a drága Judy Drench, aki a Szerelmes Shakespeare-ben Erzsébet királynőként kiérdemelte az Oscar-díjat, és aki a 007-es filmekben M szerepében parádézik. Aztán a legújabb Bond-lány, az ukrán Olga Kurylenko, akit a Hitman-moziban is megcsodálhattunk, no és persze az aktuális főgonosz, Mathieu Amalric is (München). A Casino Royale stábjából az ottani végzet asszonya, a francia származású Eva Green (Mennyei királyság) teszi tiszteletét, illetve ügynökünk vetélytársa, Le Chiffre, alias Mads Mikkelsen (Artúr király).

A bejelentés mellé pár videó is érkezett, melyeket természetesen már letölthettek, illetve alant meg is tekinthettek (a kapcsolódó letöltések szekcióban a harmadik anyag a filmforgatás kulisszái mögé enged bepillantást).