Itt van tehát az ősz, ami nem csak az időjárás zordulását, de a játékkínálat bővülését is jelenti, s ez természetesen tetten érhető a Guru hasábjain is. Bemutató rovatunkban egy meglehetősen egyedi Homefront-cikkel nyitunk, aztán csordogálnak az információk az Alice: Madness Returns című játékról, utánamentünk a Battlefield: Bad Company 2 Vietnam kiegészítőjének, begyűjtöttünk minden infót a Warhammer 40K: Space Marine-ról, továbbá olvashattok még az Age of Empires Online-ról, illetve a Mortal Kombat 9-ről, mert nem kizárt, hogy el fog készülni a PC-s port is.

Rád is vár a front!Rád is vár a front!Homefront Játékképek

Tesztjeink között kiemelt helyen (meg a borítón is) a Dead Rising 2, amiből nemcsak részletes teszt olvasható, de tippek-trükkök is várják a zombira éhes olvasókat. Ezen felül megérkezett a Darksiders elég jól sikerült PC-s portja, itt a Civilization V, az Aion kiegészítője, az Assault on Balaurea, a stratégiai fronton újító R.U.S.E., a robotos Front Mission Evolved, az új Medal of Honor, az F1 2010 és a FIFA 11, csak hogy az olyan csemegékről ne is beszéljünk, mint a Broken Sword első részének felújított változata, a H.A.W.X. második része, vagy a Spider-Man: Shattered Dimensions.

Rád is vár a front!FIFA 11 JátékképekMedal of Honor (2010) Játékképek

Guru Extra rovatunkban olvashattok a PlayStation Move-ról és a hozzá érkezett első játékokról, utánajártunk a magyar eSport helyzetének, és meglátogattuk a magyar Nemesys Games fejlesztőcsapatot egy interjú erejéig. Hardverfronton GTS 450 teszt olvasható, kivesézzük az SSD-re váltás rejtelmeit, csöpögtetjük az infókat az AMD új processzorairól, illetve vannak infóink a készülő Windows 8-ról.

A DVD-mellékleten hat videoteszt (Dead Rising 2, Halo: Reach, H.A.W.X.2, Medal of Honor, R.U.S.E., Spider-Man: Shattered Dimensions) és egy steames (kód a DVD-korongon) teljes játék, a Red Orchestra: Ostfront 41-45 (+ 2 kiegészítő) foglal helyet. Jó olvasást, jó szórakozást mindenkinek!

Akció! Akció! Akció!

Ha egy 576 Kbyte shopban vásárolod meg az októberi PC Gurut, akkor egy korábbi teljes játékunkat, a Clive Barker's Jerichót megkapod mellé ajándékba.