• A Rage 2 és a Far Cry: New Dawn ugyanúgy a színesebb oldaláról közelítik meg a világvégét
  • Azonban a Rage 2 ebben egyértelműen jobb
  • Legalábbis a Rage 2 Twitter fiókja szerint

Ha megnézzük az idei játékfelhozatalt, egyből kiszúrhatunk két címet, melyek bizony igencsak hasonlítanak egymáshoz. Mind az Avalanche és az id által közösen készített Rage 2, mind az Ubisofttól érkező Far Cry: New Dawn, a világvége színesebb, őrültebb oldalát ragadja meg ugyanis, és mindkét játék még 2019 első felében meg is jelenik.

rage-2-new-dawn.jpg

Erre a hasonlóságra most pedig a Bethesda is rájátszott, méghozzá a Rage 2 Twitter fiókján közzétett képpel, ami egyértelműen a New Dawn borítóját idézi a koncepciójával. Az illetékesek természetesen kicsit oda is szóltak az Ubisoft alkotásának: a borítón ott szerepel a New(er) Dawn, azaz az Új(abb) hajnal alcím, a leírásban pedig arra hívják fel a figyelmünket, hogy a pink egyértelműen a Rage-nek áll jobban.

Természetesen nem komoly beszólásról beszélünk, inkább csak egy amolyan vicceskedő odamondásról, amit mi sem tanúsít jobban, mint az Ubisoft válasza. A jelek szerint a franciák örülnek, hogy a Bethesdának tetszik a borítójuk, egyúttal pedig belinkelték a New Dawn trailerét, hátha a Rage 2 készítőinek arra is szüksége lenne.