Reggel írtuk meg, hogy a Walmart Canada honlapján feltűnt a Just Cause 4, a Borderlands 3 és, ami jelen cikkünk miatt a legfontosabb, a Rage 2. Nagyon úgy tűnik, hogy ebből tényleg lesz valami, ugyanis több hivatalos forrásból érkező tweet is született az ügyben, és egyik sem tagadó jellegű.

Először is, a Rage évek óta hibernált Twitter-oldala feltámadt, és a „hali, Walmart Canada, itt van néhány észrevétel” szöveggel az alábbi tweetet tette ki:

Aztán a Bethesda alelnöke, a pletykáka sohasem vagy csak nagyon-nagyon ritkán kommentáló Pete Hines szólalt meg Twitteren, annyit írva, hogy neki az ilyenek miatt nem lehetnek szép dolgai. Talán arra célzott, hogy egy meglepetés bejelentés ugrott ezzel a kútba?

A Bethesda hivatalos Twitter-oldala sem maradt csendben, ott egy felháborodott csengésű „haver” szóra futotta.

Nagyon úgy tűnik tehát, hogy a Walmart Canada listája talán nem hamis vagy légből kapott, hanem valódi, és tényleg készül a Bethesdánál a Rage 2, csak még nem akarták felfedni. Ez már csak azért sem elképzelhetetlen, mert Hines még 2016-ban egy interjúban ki is jelentette, hogy a Rage és a The Evil Within elég jól teljesített ahhoz, hogy folytassák, és azóta a The Evil Within 2 már meg is jelent, csak a Rage 2 hiányzik. Mindez után nem lehetetlen, hogy E3 2018-on lerántják a leplet a játékról, ahol több bejelentésre is számíthatunk a Bethesdától.