Egyes stúdiók már megjárták az asszimetrikus online lövöldékkll (Evolve, valaki...?), a Mercury Steam tavaly bejelentett és 2016 végére ígért játéka a mai napig nem jelent meg, sőt, még premierdátum sem lett közölve. Viszont a fejlesztő-kiadó közzétette az első fejlesztői videót, ami több, mint hat percben az antagonista játékban betöltött szerepéről szól.

Egy antagonista bármikor becsatlakozhat mások kooperatív játékába, azzal az előnnyel, hogy láthatja, hogy az ellenfelek milyen karaktereket irányítanak, és ő bármelyik szereplőt kiválaszthatja, így lehetetlen lesz megjósolni a 4 az 1 elleni küzdelmek kimenetelét. 

A Mercury Steam bemutatott egy új harcost is, aki a Lycus Dion nevet viseli. A fejlesztő elmondása szerint kegyetlen zsoldos, aki shotgunnal és energia pajzzsal intézi el az ügyeit, és közelharcban nagyon jól végzi a feladatát. Háttere ugyanakkor nem ismert, a pletykák szerint "több évszázadon át harcolt különböző háborúkban, a feltűnése pedig egyet jelent a garantált káosz kialakulásával."