• Idén hat operátorral bővül a Rainbow Six Siege
  • A Ubisoft szerint ez jó hatással lesz a játékra

A Rainbow Six Siege terméktámogatása tartalmilag kiváló volt eddig is, immáron négy évet tudhatunk magunk mögött, melyek során esztendőnként nyolc játszható karakterrel lettünk gazdagabbak. Ez az idén változni fog, most “csupán” hat új katona bőrébe bújhatunk majd. A közösség öröme mondhatni nem egyöntetű, de a Ubisoft szerint ez a teljes játékra jó hatással lesz.

“Az erőforrásainkat új funkciók és rendszerek kiépítésére fordítjuk majd, melyek minden játékosra, minden meccsen hatással lesznek. A Year 5 Pass ezt az új irányt tükrözi, mely olyan funkciókra fókuszál, melyek mindenki hasznára lesznek és nem csak azok örülhetnek neki, akik az új operátorokkal játszanak. Végeredményben mindenki számára további tartalmakat jelent, úgy mint ingyenes eseményeket, alapos átdolgozásokat és más játékmenetbeli funkciókat” - mondta el a játék direktora, Leroy Athanassoff.

Hogy pontosan mire is számíthatunk, az a szivárgások ellenére is csak a Rainbow Six Invitational során derül ki teljesen, amikor az egész éves tervet részletezik, idén februárban.

rainbow-six-siege-year-5.jpg