Idén lesz ötéves a Rainbow Six: Siege, úgyhogy a rajongók égnek a vágytól, hogy a Ubisoft végre előálljon azzal, mit is tervez 2020-ra. Bár maga a kiadó még nem nyilatkozott, a Redditre már felkerült egy kiszivárgott kép, amin nem csak egy promóciós illusztráció, de a Year 5 Pass tartalma is látható.

Eszerint eme csomaghoz jár egy egyéves VIP prémium tagsági, aminek hála 7 nappal korábban férhetünk hozzá az új operátorokhoz, emellett exkluzív elemeket, 10% árengedményt és 5% Renown boostot kapunk még a tagsági mellé a további kedvezményeken és bónuszokon túl.

Az operátorokból úgy tűnik, idén hatot kapunk, ami kettővel kevesebb, mint korábban. Hogy kik lesznek azok, jó kérdés, bár a promóciós képen a Rainbow-kat vezető Harry “Six” Pandey jobb és baloldalán látható, sötétbe burkolózó férfi és női alakok valószínűleg az új operátorok.

rainbow-six-siege-year-5-pass-leak.jpg

Mindezeken túl azt is tudjuk, hogy a Rainbow Six: Siege idén a történetre is nagyobb hangsúlyt fektet, aminek középpontjában az Operation Shifting Tides új operátora, Kali által létrehozott, Nighthaven nevű magán katonai cég fog állni, a cselekményt pedig a Battle Passon és az új operátorokon keresztül fogják elmesélni.