• Hamarosan indul a negyedik évad
  • Az Operation Burnt Horizonnal nyit
  • Ebben két ausztrál operátor és egy új pálya lesz
  • A következő időszakban további operátorokat kapunk
  • Régebbi pályákat és karaktereket is átdolgoznak

Hamarosan elkezdődik a Rainbow Six: Siege negyedik évada, és a Ubisoft legújabb videójából az is kiderült, hogy ez is négy szezonra lesz szétbontva. Az évad az Operation Burnt Horizonnal nyit, amelyben két ausztrál operátort és az Outback nevű pályát kapjuk meg. Ezt követően amerikai, dán, perui, mexikói, kenyai és indiai operátorokkal gazdagodhatunk, illetve átalakítják a Kafe, a Kanal és a Theme Park pályákat. Emellett változtatnak korábbi karaktereken is, így átalakul Lion, Glaz, Ying, Capitão és Dokkaebi.

A Ubisoft a Rainbow Six: Siege fejlesztési munkálatait szétosztotta háromfelé, így külön csapat foglalkozik az operátorok egyensúlyával, a játékosok viselkedésével és a játéklistákkal. Újdonság lesz, hogy ha az ember túl sokszor találja el a csapattársait, akkor azután a baráti tűz már az elkövetőt fogja sebezni, illetve a ranglistás játékosok véglegesen kitilthatják a nem kívánt személyeket.

A kezdőket is megpróbálják segíteni úgy, hogy bevezetnek egy rendszert, amely három térképen és kizárólag bombás küldetéssel ereszt össze 1-es és 50-es szint között lévő játékosokat. A fejlesztők remélik, hogy ezzel segíthetik az újoncok felzárkózását.

Mindez - és még ennél is több - benne van az e sorok alatt megtekinthető fejlesztői naplóban. Az biztos, hogy a Ubisoft nem akarja elaprózni a Rainbow Six: Siege negyedik évadát!