A Ubisoft páratlan tehetséget mutat arra, hogy egyetlen megszólalással akassza ki saját játékos közösségét. Most a Rainbow Six: Siege rajongói gyújtanák rájuk a házat, miután tegnap egy blogposztban bejelentették, hogy mivel gyorsan közelítenek adattárolási lehetőségeik végéhez, át kell dolgozniuk a pályák tárolási módját. Éppen ezért pár térképet véglegesen eltávolítanak.

A bejelntést követően a Reddit, a Steam és a Neogaf Rainbow Six: Siege-dzsel kapcsolatos fórumai is lángba borultak emiatt, felháborodott játékosok adnak hangot haragjuknak.

Jó hír, hogy ez a változás csak a Season 3 után válik esedékessé, viszont már azzal is érkezik pár jelentős módosítás, vagyis inkább törlés. A Ranked játékmódban például csak az a 9 pálya kerül be, amit a jelenleg is futó Pro League alatt használhatnak a versenyzők, vagyis név szerint: Bank, Clubhouse, Oregon, Kafe, Consulate, Chalet, Border, Coastline és Skyscraper. Az augusztus 29-én érkező Operation Blood Orchidben felellhető Theme Park című pálya sem lesz ott a Ranked játékmódban.

A Casual is változáson esik át, innét eltávolítják a Yacht és Favela térképeket, és csupán a fent felsorolt kilenc, valamint a Kanal, Hereford, University, House, Plane és az említett Theme Park lesz benne. Az eltávolított pályák némelyikét átdolgozzák és később visszahelyezik.

A Custom Match-ben viszont minden pálya, ami nincs benne a Rankedben vagy a Casual Poolban, elérhető lesz, legalábbis most még.  

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!