A Disney a múlt héten kibővítette Star Wars-univerzumot, és egy hiányzó fejezetet kezdett el elmesélni azzal, hogy útjára indította az Obi-Wan Kenobi limitált sorozatot. Ewan McGregor visszatért a messzi-messzi galaxisba néhány másik ismerős arccal, valamint néhány vadonatúj karakter is tiszteletét tette, például Reva. Úgy tűnik azonban, hogy Reva, akit Moses Ingram színésznő alakít, nem kapott olyan meleg fogadtatást a fanok egy részétől, mint McGregor.

Nem sokkal az új epizódok megjelenése után Ingram üzenetek hulláma lepte el, magukat Star Wars-rajongóknak vallott emberektől, akik etnikai hovatartozása alapján méltatlannak bélyegezték őt Reva szerepére. Az Instagram-sztoriján keresztül megosztott képernyőfotókon az egyik üzenetben az áll, hogy "nem fognak sosem szeretni vagy emlékezni rád ezért a szerepért", míg egy másik üzenet mintha fenyegetné a Star Wars-sztárt, azt üzenve Ingramnek, hogy "a napjai meg vannak számlálva".

Szerencsére az igazi Star Wars-rajongók nagy többsége Ingram mögé állt, mióta megosztotta az üzeneteket, beleértve a hivatalos Star Wars Twitter-fiókot is. "Több mint 20 millió faj él a Star Wars-galaxisban, ne válasszátok a rasszizmust". - áll a fiók egyik tweetjében.