Az úgy volt, hogy... A Star Wars Outlaws Ultimate Edition kiadás extráit tartalmazó képen többeknek is feltűnt, hogy a Jabba’s Gambit küldetés csak a season pass keretében lesz elérhető. Ez már csak azért is meglepő, mert Jabba szerepelt a legutóbbi sztorira koncentráló trailerben, szóval fura lenne, ha külön is fizetnünk kéne érte. Ettől függetlenül megindultak a találgatások, a rajongók bepöccentek, a Ubisoft viszont tiszta vizet öntött a pohárba!

"Szeretnénk tisztázni, hogy Jabba, a hutt és a Hutt Kartell egyike a fő szindikátusoknak a Star Wars Outlaws-ban, és mindenkinek, aki megveszi a játékot, kiadástól függetlenül az élmény része lesz. A Jabba's Gambit küldetés opcionális, plusz misszió a Hutt Kartellel, Kay és Nix peremvidéki kalandjai között. A küldetés azok számára lesz elérhető, akik vagy a season pass-t veszik meg, vagy olyan kiadást, ami tartalmazza a season pass-t." 

Szóval mindenki megnyugodhat, Jabba és társai az alapjátékban is benne lesznek. Azt mondjuk nem bántuk volna, ha kicsit jobban kifejtik ezt a plusz küldetést, mert egyelőre nem tűnik úgy, hogy megérné a plusz pénzt. No de minden kiderül legkésőbb augusztus 30-án (befektetőbb kedvűeknek 3 nappal előtte), amikor megjelenik a Star Wars Outlaws, addig is reméljük a legjobbakat!