Resident Evil 6 launch party a VAM Design Centerben

A Resident Evil 6-ra nagyon régóta várnak a túlélőhorror-sorozat rajongói, és bár a PC-s változatra még várnunk kell egy "keveset", a konzolos játékosok már október 2-án kezük ügyébe kaphatják Leonék legújabb kalandját. A párhuzamosan futó, többszereplős kampánnyal és kidolgozott kooperatív móddal felszerelt Resident Evil 6 nagy durranásnak ígérkezik, így természetesen magyarországi launch party is lesz.

Az Alex Menrich Gaming Community szervezésében létrejött rendezvény házigazdái a VAM Design Centerben (1061 Budapest, Király utca 26.) várják a sorozat rajongóit október 1-jén este hét órára, hogy nyereményjátékokkal és exkluzív bemutatóval teljenek el a megjelenésig hátralévő, utolsó órák.
<[if gte mso 9]> Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 <[if gte mso 9]> <[if gte mso 10]>

HIVATALOS PROGRAM:

19:00: Kapunyitás
19:20: Megnyitó
19:30: First Look játékteszt Monsterrel
20:00: Resident Evil Univerzum - Kvíz Show
21:00-tól: Resident Evil 6 tippelj és nyerj nyereményjáték
22:00: Eredményhirdetés

Többek között pólók, pendrive-ok és számos egyéb meglepetés kerül kiosztásra az este két nyereményjátékán, az éjszaka legszerencsésebbje pedig büszkén tudhatja majd magáénak a Resident Evil 6 exkluzív Press Kit kiadványát.