• 3 új Resident Evil Village screenshot érkezett
  • Peter Fabiano producer a rajongóknak is üzent

Az IGN jóvoltából három vadonatúj screenshoton keresztül szippanthatjátok magatokba a Resident Evil Village hátborzongatónak ígérkező atmoszféráját, egyben néhány nem éppen barátságos szörnyetekre is vetve egy-egy közelebbi pillantást.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A képek mellé egy üzenet is járt, méghozzá Peter Fabiano producertől, aki szerint a rajongóknak minden okuk megvan a bizakodásra.

"Alig várjuk, hogy a rajongók megtapasztalhassák a Resident Evil Village-t 2021-ben. Úgy érezzük, sikerült összegyűjteni a Resident Evil-játékok legjobb elemeit az elmúlt 25 évből, minden olyannal, amit a rajongók imádnak az akcióval dúsított túlélő-horrorban, néhány meglepetéssel megspékelve. És persze fejtörők is lesznek bőven, valamint megfejtésre váró rejtélyek is."

"Reméljük, hogy a rajongók élvezni fogják ennek a messzi, hóval borított falunak a felfedezését, ahol teljesen új, eddig még nem látott ellenfelek várnak rájuk. A játékosok ismét Ethan Winterst irányíthatják majd, folytatva a Resident Evil 7 sztoriját. Az új technológiák pedig lehetővé teszik, hogy olyan módon növeljük immerziót, ahogyan korábban még nem volt erre lehetőség, és reméljük, hogy ez lesz az eddigi legizgalmasabb Resident Evil-játék".