• A Sega Gensis Flashback 85 előtelepített klasszikussal érkezik
  • Eredeti Crartridge-ek fogadására is képes a konzol
  • Megjelenés szeptemberben

Úgy tűnik a NES mini sikere a retró játékgépek hullámát indíthatja el: nem csak, hogy pletykálják a SNES mini megjelenését, most egy újabb versenyző lép a nosztalgiázni vágyók figyelmnek előterébe, a Sega Genesis Flashback.

A konzol 85 beépített játékkal felszerelve érkezik, melyek között olyan címek találhatóak a Genesis és Mega Drive érából, mint a Virtua Fighter 2, Altered Beast, Mortal Kombat és az elmaradhatatlan Sonic. Ha pedig nem lenne elég az előretelepített kínálat, a gyűjtők is fellélegezhetnek, a rendszert ellátják a régi cartridge-ek fogadására alkalmas csatolófelülettel is. A csomag részét képezi továbbá két vezeték nélküli kontroller, de ha lenne kéznél vezetékes változat, azt is csatlakoztathatjuk.

Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem ez az első ilyen próbálkozás, “csupán” a legújabb, minden jóval felszerelt retró-kütyü, mely az eddigiekkel ellentétben minden ízében a Genesis külsejét idézi meg. Persze ahol kell, modernizálják is, egy 720p HDMI kimenettel minden újabb TV-készülékre ráköthető, valamint a játékok mentésén és szüneteltetésén túl azok visszatekerésére is lehetőségünk lesz.

Árat egyelőre nem tudunk, de a nosztalgiáni vágyóknak mindeképp érdemes felírni a naptárba a mejelenés várható időpontját, mely ez év szeptemberében esedékes.

sega-genesis-flashback-box.png