Talán a Psyonix csapata sem gondolta volna, hogy ekkora siker válik a rakétahajtású, akrobatikus autóversenyt a futballal keverő programja, hiszen a Rocket League PS4-es és PC-s verziója a mai napra már összesen 8 millió játékoshoz jutott el. Természetesen közel sem vásárolták meg ennyien az eSportra is kiválóan alkalmas játékot, hiszen egy darabig ingyenesen tölthették le a PS Plus felhasználók, de ettől függetlenül is ragyogó eredménynek számít a stúdió által bejelentett friss mérföldkő.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A siker kulcsa természetesen a folyamatosan érkező új tartalmakban is keresendő, melyek közül éppen a Mad Max filmek világa által inspirált Chaos Run DLC a tegnapi napon élesedet, ami többek között két vadonatúj harci kocsival, a Ripperrel és a Groggal, öt trófeával/achievementtel, valamint számos esztétikai jellegű kiegészítővel bővíti a program lehetőségeit. A fizetős tartalom mellett az ingyenes frissítés pedig rendhagyó kialakítású Wasteland arénát, Kevin Riepl által komponált poszt-apokaliptikus dallamokat (Scorched Earth), és a garázsban fellelhető meglepetés cuccokat hozott magával. És akkor még nem szóltunk a szintén díjmentesen letölthető Portal-témájú felszerelésekről.

További hír a Rocket League kapcsán, hogy a videojátékok korhatár-besorolását végző tajvani szervezet honlapján feltűnt a játék Xbox One-os verziójának értékelése, sajnos pontos premierdátum nélkül, ráadásul a bejegyzést azóta törölték. A Psyonix persze sosem tagadta, hogy újabb platformokon is szeretnék elérhetővé tenni portékájukat, ám egyelőre konkrétumokkal még nem szolgáltak ez ügyben, ahogyan most sem erősítették meg az Xbox One-os átirat létezését.