• Új videókon a Starfield világa
  • Bemutatkozott New Atlantis, Akila és Neon
  • A játék 2022. november 11-én fog megjelenni

Ha a járvány és más körülmények nem okoznak további csúszást, akkor is leghamarabb 2022. november 11-én kezdhetjük csak meg a Starfield világának felfedezését, de addig is a Bethesda most három apró kedvcsinálóval ad egy kis ízelítőt abba, milyen helyszínek várnak majd ránk. 

Az első videóban a játék legerősebb katonai és politikai frakciója, a United Colonies fővárosa, New Atlantis látható, ami számos fajnak és etnikumnak ad otthont.

A második videó a három csillagrendszert magában foglaló Freestar Collective fővárosát Akila-t mutatja be. A várost magas falak veszik körbe, amik a farkas és a velociraptor keresztezéseként leírt, Ashta nevű idegen fenevadak távoltartására szolgálnak. Akila lakói hisznek a személyi szabadság és az egyéniség szentségében.

A körtúra utolsó állomása Neon, ami egy vízivilág hatalmas halászplatformjára felhúzott szórakoztatóköpont. Eredeti célja az volt, hogy a halászati ipar központja legyen, azonban miután a felépítését végző egyik cég „pszichotróp tulajdonságú” halakat fedezett fel, inkább a droggyártás került a fókuszába.