• A Netflixhez kerültek a Dragon's Lair jogai
  • Ryan Reynolds lehet a főszereplő

Az elmúlt években Ryan Reynolds minden eddiginél közelebb került a videojátékok világához: ő adta például a főszereplő hangját a Pikachu, a detektívben, míg következő filmjében, a Free Guy-ban egy videojáték-karaktert fog alakítani egy virtuális univerzumban. Most pedig úgy tűnik, folytatódhat a sor, egy újabb hasonló szerepről tárgyal ugyanis a színész.

ryan-reynolds-ujabb-videojatek-adaptacioban-kaphat-foszerepet.jpg

A szóban forgó játék nem más, mint a Dragon's Lair, melynek megfilmesítési jogait a Netflix szerezte meg több mint egyévnyi egyezkedést követően. Most pedig Ryan Reynolds is bekerült a képbe, aki nemcsak producerként vehet részt a megfilmesítésben, hanem ő lehet a főszereplő is.

A Dragon's Lair a nyolcvanas évek egyik játéktermi slágere volt, egyben a QTE-k egyik ősatyja, hiszen a játék - melyben Dirk egy hercegnőt igyekszik megmenteni - tulajdonképpen átvezetők egymásutánjából állt, a cél pedig annyi volt, hogy a megfelelő gombok megnyomásával sikeresen továbblépjünk a következő jelenetre. A Dragon's Lair a grafika miatt is emlékezetesnek bizonyult, hiszen a Disney volt rajzolója, Don Bluth alkotta meg az animációkat.

Támogasd te is a PC Gurut!