• 1 millióan játszottak egyidejűleg a Sea of Thievesszel
  • Ez több mint bármelyik teszten
  • Gondok is vannak a szerverrel
  • Emiatt ma 10-től délután 1-ig offline lesz a program

Két napja, hogy megjelent a Rare legújabb játéka, a Sea of Thieves című MMO, amiben színes környezetben állhatunk kalóznak. A program több bétateszten is átesett, de a Rare szerint egyik alatt sem voltak annyian, mint az elmúlt 24 órában, ugyanis ezalatt a rövid idő alatt 1 millióan játszottak a játékkal egyidejűleg. Ez a fejlesztők elmondása szerint háromszor-négyszer több ember, mint ahányan a tesztek során nyüstölték egyidejűleg a játékot.

A szerverek izzanak is, ami problémákhoz vezetett. A Sea of Thieves sajnos rengeteg gonddal küzd. Hiányoznak játékelemek, mint például az arany. Xbox One X-en gondok vannak a teljesítménnyel. Késve kapjuk meg az elért achievementeket, de az sem ritka, hogy maga a program válik elérhetetlenné csúcsidőben.

A Rare igyekszik a minden hibát kijavítani, éppen ezért a mai nap folyamán, valamint március 24-én és 27-én a Sea of Thieves legalább néhány órára offline lesz, hogy a fejlesztők megoldják a stabilitás problematikáját. A leállás a mai nap délelőtt 10 órától délután 1-ig fog tartani.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!