A teljesen ingyenesen, teljes egészében végigjátszható játékokat tartalmazó Sega Forever a minap jelent meg iOS és Android rendszerű telefonokra. Pillanatnyilag öt címmel játszhatunk, amíg az aksink bírja, de a lista havonta bővülni fog, a kiadó ígéretei szerint. Figyelembe véve, hogy a játékok a Unity motorjára épülnek, jogosan merülhetett fel a kérdés, hogy vajon más platformokon is tervezik-e a megjelenést. A kérdésre Mike Evans, a Sega marketingese válaszolt a GamesIndustry interjújában.

“A játékok 90%-a már a Unity-t használja. Mi is ezt a middleware-t választottuk, annak okán, hogy a tartalmakat más platformokra is elhozhassuk. Először a mobileszközökre koncentrálunk. Ez egy hatalmas projekt és igazán jól akarjuk csinálni. Ezután több lehetőségünk is van: vagy asztali gépekre, Facebookra vagy konzolokra is átvihetjük ezeket a játékokat”

A jelenlegi kínálatban a Sonic The Hedgehog, a Comix Zone, az Altered Beast, a Phantasy Star 2 és a Kid Chameleon kapott helyt, de mint modntuk, a lista bővülni fog és van is mit hozzárakni.