• Már 5 millió példányban fogyott a Sekiro: Shadows Die Twice
  • Ennek örömére októberben egy frissítést is kapunk majd
  • Mely egy új játékmóddal, egy új mechanikával és három új kinézettel érkezik

A Sekiro: Shadows Die Twice a FromSoftware legújabb játéka, mely még tavaly tavasszal robbant be a soulslike játékok zsánerébe, és remek (bár kegyetlenül nehéz) harcrendszerével és egyedi világával egyből be is lopta magát a kritikusok és a játékosok szívébe egyaránt. Ez a siker pedig a mai napig kitart a pénztáraknál, amit az is jelez, hogy az Activision nemrég jelezte, már 5 millió példány fogyott a játékból, ami egy új IP-től mindenféleképp szép teljesítmény.

Ez azonban még nem minden, a remek eladásokat ugyanis a fejlesztők egy ingyenes frissítéssel ünneplik: az egyszerűen csak October Update néven futó csomag október 29-én érkezik. Ennek keretein belül megkapjuk a Reflections of Strengthet, mely segítségével az egyszer már legyőzött főellenfelekkel küzdhetünk meg újra, valamint a Gauntlets of Strengthet, melynél több főellenfelet kell lenyomnunk egymás után, ha pedig meghalunk, kezdhetjük az egészet elölről.

Ez pedig még nem minden, emellé ugyanis még három új kinézet és egy új mechanika is érkezik. Utóbbi Remnants néven fut, és segítségével különféle szövegeket és mozdulatokat vehetünk fel, hogy így üzenhessünk a pálya adott szakaszán játékostársainknak.